Noul sistem de antrenament EMS  XBody NEWAVE vine sa suplimenteze nevoia de antrenament in salile de fitnes si sa accelereze transformarea corpului, aplicand impulsuri electrice in timpul programelor specifice grupelor musculare.

Timpul de antrenament fixat la 20 minute pentru intregul corp asigura contractia  simultana a musculaturii si facilitează uniformizarea masei musculare prin aplicarea impulsurilor și pe muschii mai puțin dezvoltați.

Studiile medicale Europene arata ca durata minima de antrenament pentru asigurarea unei stari optime de sanatate este de 60 minute zilnic!

Antrenamentul fiind alcatuit din 2 componente Aerob si Anaerob.

XBody NEWAVE vine sa asigure o parte din componenta Anaeroba, diferenta fiind asigurata de echipamentele din salile de fitness dar este absolut necesar ca partea Aeroba sa vina suplimentar aplicata.

Procesele chimice la care corpul este supus in timpul antrenamentelor XBody NEWAVE, se vor completa si suplimenta cu antrenamente cardio ( banda alegat, echipamente fitness diferentiate /grupe musculare, discipline precum spinning, Kangoo Jumps, Aerobic, Step&Tone, Boxing Bag…).